• 406
    açıkcası vincent ve elcemhab beni bu duruma inandırdı. aylardır, hatta senelerdir satır satır yazarak kafama bu olayı oturttular. bunu söylemem gerek.

    şu son olayları gördükçe, fenerbahçe'nin küme düşürüleceğine inanan bir kişi olarak herşey çok daha inandırıcı gibi geldi bana.

    1. olay - diego ribas da cunha

    borsa manipülasyonları ile adı çıkmış fenerbahçe'nin ayrı bir manipülasyonu gibi geliyor bana. transfer sezonu'nun hemen başında, kap'a diego'yu bildirdiler. herifler hiç ihtimal bile bırakmadı kimseye. yani daha transfer sezonu başlamadan ''haa, bunlar diego'yu aldığına göre kesinlikle düşmeyecekler'' dedirttiler bize.
    50 küsür gün geçti, ses seda yok. sözlükte herkes biliyor ki, transferin olumlu veya olumusz haberi 17 temmuz'dan önce açıklanmayacak.
    fenerbahçe küme düşerse yaklaşık 2 ay boyunca herkesi kandırmış olacak, diego transferi ise sadece kap bildiriminden ibaret kalacak.

    2. olay - salih uçan

    bana sorarsanız fenerbahçe'nin son yıllarda yaptığı en en en akıllı iş. tabi özellikle fenerbahçe'nin küme düşürüleceğine inandığınız zaman. transferin maddi başarısını katmıyorum bile işin içine.
    şimdi fenerbahçe salih'i 17 temmuz'a 10 gün kala 2 seneliğine roma'ya gönderdi. tıpış tıpış parasını alacak. eğer salih fenerbahçe'de kalacak olsaydı, sözleşmesindeki maddelere göre ya bedava ayrılacaktı, yada 11 milyon değil, anca 1-2 milyon'a transfer olacaktı.
    fenerbahçe bu durumda ne yaptı? küme düşme durumunda ayrılma potansiyeli olan genç bir yeteneği 2 seneliğine meşgul etti. fenerbahçe 3. lig'e mi düştü? salih fener'in 1. lig'e dönüş sezonuna 2 senelik avrupa tecrübesi ve olgunluğuyla bambaşka bir oyuncu olarak geri gelir.
    ha roma çok mu beğendi? alt liglerde maddi sıkıntı yaşayacak olan fenerbahçe için 11 milyon euro sıcak para demek olur. bizim bile şampiyonlar ligine rağmen transfer bütçemiz 12 milyon euro, karşılaştırmak için söylüyorum.

    edit: la yazmaz olaydım. şimdi lig tv'nin haberine göre diego 10 temmuz'da sağlık kontrolünden geçecekmiş. bir sakatlık felan çıkarmı acep? ne çeviriyor bunlar ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın