• 16
    (bkz: #1519102)

    azalarak bitmem gerektigini buyurmus ve birkac baska hakaret iceren uslupsuz entrysiyle fatih terim askindan basi donenlerin hangi tiynette oldugunu birkez daha hatirlatmis komik yazar.

    gundeme gelmek icinse "mantikli", yok yazdiklarinda ciddiyse trollemekten baska birsey yapmadigi entrysi uzerine, her halukarda hakketmedigi degeri verip ben de cevaben bir entry yazmak istedim kendisine. degisik yakistirmalar ve hakaretlerle saldirmak yerine, cok bildigini dusundugu dogrularini duzgun bir uslupla mesaj atabilecek ozgurluge sahipken, burasini herseyi hakaret ve ithamlarla cozmeye calisan zeka yoksunlarinin lokali sanip basligimin altina federasyon ve basbakanin biricigi, her donemin adami fatih terim'ini savunmaya koyulmus.

    gelelim cok bildigini iddia ettigi rakamlara. ben yuvarlak hesabi biraz acimasizca yapmisim bunu kabul edebilirim. ancak kendisinin galatasaray'dan 3 milyon euro'dan fazla kazanan fatih hocasinin maasini 2 milyon euro'ya indirmesi de pek insafli olmamis. milli takim icin soyledigi ucret de dogru. senede 5 milyon euro kazanacak dusuncesine sozlesmesinin +2 yillik bolumunu hesaba katmadan yapmisim. kendisi burda hakli. gel gelelim uslup ve hemen basligimin altina kosusturmasi yine hastalikli bir ruh halinin acinasi saldirganligi ya da kendisine fena yutturulmus fatih terim askinin bir tezahuru.

    kariyer kiyaslamama da sinirlenmis ve kendince kabullenmelerle yine atip tutmus. bu noktada ne diyecegimi bilemedim. bugun dunya piyasasinda prandelli her halukarda fatih terim'den fazla taninmasini saglayacak kariyer ve karizmada. cevap vermeye bile deger bulmadigim bir atarlanma yapmis burda guzide yazarimiz.

    son olarak da " fatih terim'in milli takimda aldigi maasin ne alakasi var simdi?" diye zeka(!) dolu bir soru sormus. zekanin ne oldugunu bilmiyorsa taniminda ve kullaniminda yardimci olabilirim. kendi entryimi yazma sebebimi zaten belirtmistim ama burda daha net sekilde kendisine yine soyliyim "gozlerimizi boyayan ici bos bir imparatora olumune destek olan arkadaslar, bu sahtekarligi gorsun istedim. hakketmeyen birine romantik duygular besleyecegine, roberto mancini ve prandelli gibi beyefendi ve kariyerli hocalara destek olunmasi gerekir."

    iste bu kadar net bir mesaji anlayamayacak, ayni sozlugu paylastigi insanlarla nasil iletisime gececegini bilemeyen bir yazar gorunumlu fanboy'a ben dakikalarimi harcadim. suan kendisinin yazdiklarina gulmeye devam ederken, uzuldugum tek nokta da bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın