resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9634
    kendisine çok fazla tepki gösterildiğini düşünüyorum. tamam ben de hiç sevmiyorum emre abisini ,acun abisini ve aziz yıldırım'ı. ünlü birisi olsaydım hiçbirisiyle arkadaşlık kurmazdım ve aynı karede görüntülenmek istemezdim.

    ama sonuçta herkes arkadaşını seçmekte ve istediği pozu vermekte özgür. ama sırf bu sebeplerle her ortamda galatasaraylı olduğunu söyleyen ve altyapımızdan yetişmiş bir değerimizi böyle kolay harcamamak lazım diye düşünüyorum. fener camiasının son günlerin moda deyimiyle algı yönetimi ile arda'yı peyderpey bizden uzaklaştırmasına izin vermemiz lazım.

    çok samimi arkadaşlarım arasında da arda'ya çok kızgın olup ona atıp tutanlar var. onlara da aynı şeyi söylüyorum. ve de şuna kesinlikle inanıyorum ki bu fenerli tayfa aziz yıldırım önderliğinde arda'yı fenere transfer etmek için elinden geleni yapmıştır ve belki hala yapıyordur. kendisine fener tarafından ne kadar astronomik teklifler yapıldığı resmi olarak açıklanmasa da her şekilde basına da yansıdı.

    arda bunları kabul etmedi ve hala her yerde galatasaraylı olduğunu söyleyebiliyor. tamam takımı hem de fatih hoca tam yeni gelmişken bıraktı ve ispanya'ya gitti ama o zamanki şartlar çok farklıydı. inanıyorum ki arda avrupa'da çok daha büyük başarılar elde edecek ; ama olur da geri dönerse döneceği yer yuvası yani galatasaray olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın