resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5169
    sözlük bok atma timinin 2011-2012'den sonra bi halt oynamadığı dediği oyuncumuz. yahu adam alt tarafı bir tek geçen sezon kötüydü, 2012-13'de söylendiği gibi kötü falan değildi. 11-12 gibi çılgın attığı bir sezonu görünce herkesin beklentisi yüksek tabi ama bu kadar kolay da adam harcanmaz. yerine 10 milyon euro'ya alper potuk'u falan alsak mı selçuk'dan daha iyi performans verecek soruyorum çok bilmişlere.

    bi önceki sezonun ortasına kadar melo'ya sövenler de bu kitle işte. daha önce de söylediğim gibi; melo'yu da selçuk'u da yedirmem arkadaş.

    bir de olayı fatih terim, arda turan'a falan bağlamış, titreyerek kendime geldim şerefsizim. sanki bu adamlar yemiyor içmiyor, galatasaraylı bir futbolcu fenere gitse de doya doya sövsek diye fırsat bekliyor herhalde fantezilere bak.

    3 senelik galatasaray kariyerinde bir tek 2013-14 sezonunda başından sonuna kötü bir performans göstermiştir. ki melo ve sneijder dışında da zaten çok iyi sezon geçiren olmadı ve şampiyonluk yarışı bile yapamadan mancini sağolsun feneri şampiyon yaptık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın