resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1201
    hasan şaş'ın yorumları, hasan şaş'ın futbol ve futbolcular konusunda sizin gibi düşünmediğini gösterir, ki bence de kendisinin ve teknik ekibin sneijder'e bakış açısı yanlıştır. yaptığı eylemlerin, beraber çalıştığı kişilerin ve kendisinin de şu an galatasaray'a zarar verdiğini düşünüyorum. ama bu adam ağladı la şampiyonlukta. ben o gözyaşlarının her şeye rağmen samimi olduğunu düşünüyorum, en azından öyle düşünmek istiyorum.

    insan sevdiğine de zarar verir, sevdiklerinin yerine başka öncelikler koyar zaman zaman, bu kişinin sevdiği şeyin kendisine ne kadar önem arz ettiğiyle ilgilidir. yani bir şeyi herkes aynı derece sevmeyebilir. ben kendisinin ve fatih terim'in galatasaray'ı sevdiğine inanıyorum, ama galatasaray'dan çok kendilerini sevdiklerine inanıyorum. bu sebeple de gözümdeki değerleri düşüyor. ulan bundan daha doğal ne var, adam hala çıkmış diyor ki 'ama tarih onları efsane olarak yazacak'. kim yazacak arkadaşım bu tarihi, bana ne o tarihten. ben zaten kendi fikrimi belirtiyorum, bütün galatasaray taraftarı adına konuşma cüretini göstermiyorum ki. cahil cüretidir o, hani şu kendisiyle aynı şeyi düşünmeyenlere 'salak' diye hitap eden insanlar var ya, heh işte o. bildin mi?

    şu galatasaraylılık ve efsaneölçeri kaça aldınız hacılar söyleyin biz de edinelim. biri diyor 'bu galatasaray'ı sevmiyor', karşı argüman da 'onun galatasaray sevgisi seni donunda sallar, siz salaksınız'. üsluba, izana gel. adam senin benim kadar sevmiyor işte arkadaş galatasaray'ı, bu demek değil ki hiç sevmiyor, ama senin benim kadar, taraftar kadar sevmiyor arkadaş işte. millet de gelmiş birbirini yiyor, şu kadar seviyor, bu kadar seviyor diye.

    he bir de şu var : (bkz: #1374226) ellerine sağlık güzel değinmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın