resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1198
    adam telles dısındakiler galatasaray ayarında degil dedi diye burda hain ilan edildi. simdi onu hain ilan edenler gecen devre arası yapılan 9 transferin telles dısındaki 8 tanesini nerelere itelesek diye kafa patlatıyor.

    insanların düşünceleri farklı olabilir, hasan gün gelir galatasarayı satarsa o gün gelip bu başlıkta at koşturabilirsiniz ama adam sneijderi alırken cekincelere sahipmiş diye bunu yapamazsınız. ben de akhisar macını tribünde izlerken nerden almısız bu adamı dedim. cunku sneijder bu sezonun basında ilk on mac randımanını tutturamamıstı. ama suan mukemmel oynuyor ve ben bu adamı satarsak davayı satarız diyorum. o gunden bu gune ne degisti diye bakarsanız sneijderin oyun baglamında cok buyuk farkları var. yani demem o ki, herkesin dusunceleri degisebilir veyahut herkes aynı dusunmeyebilir. hasan da o zaman teknik ekibin bir bolumu gibi oyuncuları almak konusunda cekince sahibi olabilir. suanki duruma bakarak onun galatasaray dusmanı oldugunu soylemek yada galatasaraylı olmamakla suclamak art niyetli olmaktır. sonucta bugun sneijderi aldıgımıza pişman da olabilirdik. sonucta real madrid 60küsur milyon euro verdigi kakadan neredeyse sıfır katkı aldı ve inanılmaz zarar etti. transferler oyle pesteki gibi degil, beklentiler herzaman gerceğe cıkamayabiliyor. neyseki bugun sneijder tercihindeki alınan riskin ne kadar olumlu sonuclandıgını konusuyoruz. ve emin olun ki hasan da sneijder juventusa gol atıp tur getirdiginde bizim kadar sevinmiştir.

    hasan şaş lan bu. cocuklugumuz onun kanattan süzülüşünü izlemekle gecti. sneijder konusunda cekinceliymiş diye kızılır mı bu adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın