resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6109
    harika bir turnuva çıkarıyor, gururla izliyorum orası ayrı. beni endişelendiren şey doğal olarak bu tatlı adamın fizik durumu. yoğun bir sezonun ardından direk turnuvaya katıldı, turnuvada olmayanlar tatillerini yaptılar yavaş yavaş sezon açılışları başlayacak bu tatlı adam hala turnuvada başarıdan başarıya koşuyor of lanet olsun ulu tanrım.

    turnuva bittikten sonra ne ara dinlenecek, tatil yapacak, ne ara takıma katılıp kamplara girecek? kamplara girip fitness ağırlıklı çalıştığında vücudu aşırı yükten yıpranmayacak mı ? bu konular beni endişelendiriyor çünkü önümüzdeki sezon tabanca gibi bir sneijder 1 numaralı ihtiyacımız olacak. prandelli ve kurmayları umarım sneijder'in istirahati ve takıma katılışını iyi organize eder de sıkıntı yaşamayız.

    bebeğim güzelce dinlen, tatilini yap, kupayı alamazsanız siktret galatasaray zaten türk olmayan takımları yenmek için kuruldu, bizimle kazanırsın. kafana takma senin ağzını burnunu yerim. git egzotik yerlere al karını da, uzan şezlonga, uzat ayaklarını, kapa gözlerini, yudumla mojito'nu ve önümüzdeki sezon yapacaklarının hayalini kur. sonra yuvana dön bağrımıza basalım seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın