resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6067
    bugün kendisinin varlığının yanı sıra takım performansı da önemli. van gaal, takımda radikal değişiklikler yapmak yerine daha gerçekçi bi biçimde sahada olmalı. hollanda'yı gerçekten tutan ve seven biri olarak böyle düşünüyorum. kuyt'ı sağ kulvarda daha verimli kullanabilir, robben'in yükünü hafifletmelidir.

    bu seviyede gücünüzü optimize etmezseniz, brezilya ve arjantin gibi fire verirsiniz. neymar'ın sakatlığı, insanlık dışı bi faul yapan zuniga'nın sert müdahalesine bağlı olsa da brezilya'da bu tempoyla gücünü zayıflatır. hele ki arjantin, brezilya maçı uzarsa erken final şeklinde olur ve oyuncularda inanılmaz yorgun çıkarlar final maçına.

    bu doğrultuda van gaal'in bu hesabı iyi yaptığını düşünüyorum. bugün belçika'nın sahada ruh gibi dolaşmasına sebep olan durum, her takımın başına gelebilir.

    takım performansını optimize etmek adına daha diri bir anlayışla sahaya çıkabilir, sneijder'i yerleşik oyundan ziyade kontralarda servis yapması yönünde kullanabilir. yerleşik oyunda geri dönüşler ve set oyununa dönmek zihnen yorar çünkü.

    sneijder'i çekemeyenlere inat bu kupada kendisini finalde görmek en büyük mutluluk olacak.

    o kupa ellerinde kalkacak aslanım, ha gayret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın