resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 695
    onların ailesiyle birlikte 6 yıl geçirdik aynı lojmanda. balıkesir seka kağıt fabrikasında işçiydi babası benim babam gibi. seka lojmanlarında karşı apartmanımızda oturuyorlardı. abim kendisini orta okulda okul takımından arkadaşıydı. kardeşi sercan'la ilkokulda 5 sene aynı sınıfta okuduk. sercan'ı da 1461 trabzon'a aldırdı olcan. lojmanda sabah akşam beraber top oynardık, galatasaray maçının olduğu gün sekada cine 5(sonradan digiturk) bulunan bekar evine maçı izlemeye giderdik.

    belirtmem de fayda var ki kendisi ve ailesi sağlam galatasaraylıydı lojmanda otururken hatta olcan'da efsane sarı formadan vardı. daha sonra seka'yı özelleştirdiklerinde taşınmak zorunda kaldık ve eskisi kadar görüşemedik, olcan ve ailesi koyu fenerbahçeli olmuştu, sercan hooijdonk'un anelka'nın bizzat giydiği formayı giyiyordu ailesinin arabasında fenerbahçe bayrağı asılıydı falan.

    ama bu konuda kızamıyorum sonuçta çocuğun hayatı futbol üzerine kurulu ve türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde oynamaya başlamış bu durumda ben olsam benim ailemde aynı şeyi yapardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın