• 1
    sevmedim taraftara açık imza törenini...

    transfer ettiğiniz oyuncu eğer bir kaka ya da c ronaldo değilse bu kadar afili bir törene gerek yok. oyuncu böyle ilgiye alışık olmadığı için önce bir afallıyor "nolii lan" diye ve sonradan kendini hiçbir yerde hissetmediği kadar yıldız hissedebiliyor.

    mehmet topuz...

    tam bir yılan hikayesi.ben beşiktaş'lıyım dedi sonra kanımı kezseniz sarı lacivert akar dedi oop taktı bir gün herkes fenerbahçeli olacak şapkasını çıktı taraftarın önünde attı imzayı.fenerbahçe böylesine bir töreni daha önce roberto carlos'a yapmıştı.dünya starıydı çünkü o.ama mehmet topuz o seviyede mi.tabiki hayır.gerek var mıydı.kesinlikle hayır.

    fenerbahçe açtı bir kapıyı diğer kulüpler boş durur mu.

    ankaragücü kariyerinin dibine vurmuş vassel'i getirdi ankara'ya.adam hayatında görmediği ilgiyi ankara'ya ayak basar basmaz gördü ve şeytan çarpmışa döndü.3.000 kişilik taraftar konvoyla şeklinde oyuncuyu izledi falan filan...

    eskişehirspor ümit karan'a yine taraftarının önünde attırdı imzayı.cümle aleme bastı havasını başkan.derken ümit karan taraftara yumruk şov falan yaptı ve taraftara açık imza töreni laga lugası moda olmaya başladı.

    son olarak galatasaray keita'yı taraftarının önünde çıkardı.yanında haldun üstünel taraftara bir konuşma faslı basın mensupları falan derken keita'yı türkiye'nin en star oyuncusu durumuna getirdik.

    beşiktaş'tan da en yakın zamanda aynı şovu beklemekteyiz.lakin artık bu işler böyle yürütülüyor.

    bu isimler elbette kaliteli isimler ancak bu kadar ilgiyi haketmiyorlar.binlerce taraftarın havaalanında karşılama faslını bitirelim derken bir de taraftara açık imza töreni çıktı başımıza...dileğimiz o dur ki bunlar alışkanlık haline gelmesin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın