resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 158
    ilk şoku atlattığıma göre adam akıllı yotum yapabilirim. italya milli takımı 2014 dünya kupası'ndan elenince üzülmüştüm ama bakarsınız bu durum galatasaray için dönüm noktası olur. prandelli gibi hocayı bu süreçte hemen takımın başına getirebilmek ciddi başarıdır bir kere bunun için başkanı tebrik ederim.
    bir kere bir italyan gitti diğeri geldi, ne farkları var yorumu yapacak olan biraz ötede yorum yapsın. farkındaysanız niyetini az çok bildiğiniz bütün gazeteler, kanallar kendisine bok atmaya başladı.bu demektir ki iyi bir şey yaptık.
    melo'yu fiorentina'ya kendisi transfer ettirmiştir.melo kendisi döneminde juve'ye transfer olacak potansiyele gelmiş ve milli takıma gitmiştir.sonra juve'de kendini iyi hissetmedi adam ve düşüşe geçti, türkiye'de ise tekrar yükselişe geçti. sebebi ise kendisini burada fatih terim'le birlikte iyi, özel hissetmesi, sonrasında ise kulübü ve taraftarı sahiplenmesi. nitekim selçuk gibi bir çok oyuncumuz da kendisini iyi hissettiği hocayla daha iyiydi.ben bu duygunun prandelli ile tekrar yakalanacağına inanıyorum. hatta mancini ile aynı kültürden ve aynı dilden bir hoca ile devam ertmek oyuncuların alışma sürecini kısaltırken aradaki farkı da daha rahat görmelerini sağlayacak..
    çoğumuza fatih terim'den sonra başka hocalar yavan geliyor ya da lucescu'yu bekliyorduk bir hayal kırıklığı oldu ama artık çıta öyle bir yere geldi ki mourinho ve klopp dışında kim gelse burun kıvıracaktık sanki. o kadar çok isim dolaştı ki medyada taraftar bir isim üzerinde uzlaşamadı ve nefes alsın yeter moduna girdi. işte prandelli bize o nefesi aldıracak isim olacak. mancini geldiğinde böyle hissedememiştim, şampiyonluğun gideceğini hissetmiştim ama şimdi içim umut dolu. iyi şeyler olacak gibi. oyuncular zaten motive. eğer oyuncuları doğru yerlerde kullanılırsa şampiyonluk uzak değil. tek lazım olan kendisine güvenmek ve arkasında olmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın