• 11
    bu aralar transfer'de hareketli günler geçiren şanlı takımımız. lance stephenson'un 5 senelik 44 milyon dolarlık teklifi reddetmesi üzerine serbest cj miles ile 4 yıllık 18 milyon dolarlık bir sözleşme imzalanması, çok sevdiğimiz lance kardeşimizin gidici olduğuna işaret gibi. hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok tabi ama bence lance'in ederi daha fazla değil zaten.

    çok yetenekli kimsenin şüphesi yok. hatta ligin ilk yarısındaki performansını tüm yıla yaysa ve mental olarak daha güçlü olabilseydi senelik 10 milyon dolar bile verilirdi. kendini bilmez bir takım şimdi çıkıp senelik komik bir rakam önerip takımına kazandıracak. sonra ne olacak? rudy gay vol.2. ha belki o ağır sorumlulukla daha olgunlaşacak, parasını hakedecek bilemeyiz. isterim tabi öyle olmasını ama bekleyip göreceğiz. şimdilik bize buradan sana hoşçakal demek düşer deli oğlan :(

    ikinci mevzu 2013-2014 nba finalleri en değerli oyuncusu olmuş kawhi leonard'ın 2011'de draft edilir edilmez takas ile san antonio'ya gönderilirken karşılığında takıma kazandırılan ve bir türlü istenen oyun kurucu katkısını yapamayan george hill hakkında. bu zamana kadar sabır gösterildi fakat emsalinin nba finalleri mvp'si olmasıyla herhalde larry bird'in ve taraftarların sabrı taştı.

    lance stephenson'un bu seneki ekstra oyunu ve takımın asıl oyun kurucusunun bir nevi o olması george hill'in açıkları çokça ortaya çıkarmadı ama o kendisinden beklenen skor* konusunda da yetersiz kaldı. bana kalırsa bahsedildiği kadar iyi bir savunmacı da değil.

    neyse bu duruma son vermek isteyen pacers yönetimi de bu sene kariyer sezonu geçiren ve en çok gelişme kaydeden oyuncu ödülünü alan phoenix suns'un oyun kurucusu goran dragic'e sulanmış ama takasta kullanılabilecek bir orta yol bulamamış sanırım. bunun üzerine bu sene oyun kurucu pozisyonuna marcus smart'ı draft eden ve rajon rondo'yu gözden çıkardığından bahsedilen boston celtics'i takasın içine katmaya çalışıyormuş indiana.

    bundaki asıl sebep de gelecek yaz goran dragic'in 7.5 milyon dolarlık kontratının opsiyonunu kullanmayıp daha iyi bir kontrat için serbest kalacağının öngörülmesi. ee seneye takımdaki diğer guard eric bledsoe'nun çaylak kontratı da bitiyor ve phoenix'in iki oyuncuyu birden 10 milyon üstü kontrat üstü önermesi çok kolay olmayacak. ama diğer yandan rajon rondo son zamanlarda 13 milyon dolarlık ve bu yaz bitecek kontratı hakedecek pek de bir şey yapmadı ve bu seneyi über geçirse bile sakatlık problemi yüzünden ücretinde ciddi indirime gidecektir diye düşünüyorum.

    eğer indiana bu 2 takımı memnun edebilirse george hill'i bir yerlere gönderip dragic'i takıma kazandırabilir. gerçi tam tersi rondo da takıma gelebilir o ne olur görmek lazım. sadece saf bir oyun kurucu bulunduğu takdirde stephenson'un boşluğunu doldurabiliriz sanırım. önünde 40 dakika oynayan bir adamın olmaması evan turner'ın performansını da arttırır, ek olarak cj miles çok ciddi katkı verir diye tahmin ediyorum. cj watson'un takıma bench'ten verdiği katkı zaten belli. tek eksik guard pozisyonuna ciddi katkı veren saf bir oyun kurucu.

    daha bunun hibbert dallamasını nasıl tekrar adam ederiz boyutu da var da hepsi aynı anda zor. belki tatil iyi gelir bizim sırığa da eskisi gibi oynamaya başlar tekrardan. zaten bu takım neticesinde 3 senedir nba finalisti'ne eleniyor, boru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın