resim
Zeki Önder Özen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 165
    beşiktaş maddi anlamda tarihinin en kötü dönemini geçirirken kendisinden mantıklı hamleler yapması beklenen adam.

    takımı gençleştirmek demek anadolu'da ne kadar vasat altı oyuncu varsa toplamak demek değildir. bu sene sırf çeşitli sebeplerden ötürü oynamayan oyuncuları saysak toroman, sezer öztürk, eneramo, gökhan süzen, kerim frei geliyor akıllara. bu oyuncuların çoğu önder özen'in transfer ettiği oyuncular. maaşlarını toplasan 1,5 milyon euro eder en az ama beşiktaş bugün 1,5 milyon euro'yu çıkarıp bir oyuncuya veremiyor.

    fernandes'in takımdan koparılması, almeida'nın sözleşme durumu ve bu iki oyuncuya teklif varken satılmayıp bir kuruş kar edememeleri de ayrı bir nokta.

    10 milyon euro transfer bütçesi hiç de az bir miktar değil. fernandes - almeida ikilisini elini öpene toplamda 10 milyon euro'ya satıp yarısını transfer bütçesine katsan 15 milyon euro'ya en az 3 kaliteli adam alınır. ama pratik insanlar için geçerli bu.

    bugün ispanya ve italya'daki kalburüstü futbolcuların çoğu 1 milyon euro'luk kontratların altında oynuyorlar. önder abe transfer sekmesinden yaş kısmını en fazla 21 yapacağına gitsin biraz araştırsın bu işleri. en olmadı save-out yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın