• 260
    (bkz: #1513213) bu yazdigim entry sebebiyle ozelden bana terbiyesiz diyerek hakaret etmiş yazar. birincisi ben istedigim oyuncu ile ilgili sozluk formati dogrultusunda kendi goruslerimi belirtmekte ozgurum ha katilirsan on katilmazsan ofsayt butonu asagida kardesim. kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok. burda kimse kimsenin askerlik arkadasi degil. ki yazdigim entry'de ne sekilde bir terbiyesizlik yapmisim yorumu size birakiyorum degerli arkadaslar. keske kalecimiz ile ilgili absürd nukteli bir degerlendirme yazaymisim ben de. sozluk bitmis maalesef.
    edit: özel mesaj yoluyla sayin moderatör tekrar cevap yazmıştır biraz önce. ufak yanlis anlasilmalar karsılıklı iletilerek konu konuşulup,çözülmüş durumdadır artık. armaya sevdamiz hepimizin ortak, yazmaya devam.
    edit 2: tekrar girdi yazmama vesile olan şey alinganlik durumunu kabul etmiyorum bu noktada özel mesaji direk burada paylaşmayacağım lakin kova isteyenler girip tdk sözlüğüne bakabilir '' futbolda çok gol yiyen (kaleci veya takım)'' anlamındadır bu noktada tarafimca kalecimiz için yazilmis veyahut kullanılmış herhangi bir ''terbiyesizce'' uslup ve ''terbiyesizlik'' göremiyorum ben. herkese saygılarimla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın