• 327
    brezilya rejisi maç öncesi bilgilendirme bölümü için çok güzel bir görsel düzenleme yapmış, kadrolar sayılırken hepinizin de bildiği üzere oyuncuların görüntüsü ekrana geliyor işte hafif yan dururlarken birden kameraya dönüp kollarını kavuşturuyorlar, taş çatlasın 2-3 saniyelik bir şey.

    23 oyuncu çarpı 32 takımdan 736 çekim ve tek tek görsel düzenleme eder ki baya meşakkatli bir iş. düşünene de emek verenlere de tebrikler.

    karakter analizi yapmak ve oyuncuların davranışlarına bakıp etkilenmek ya da gülmek mümkün. mesela alman oyuncular sanki birbirinin kopyası gibi aynı açıdan dönüp aynı pozu veriyorlar, gerçekten inanılmaz, acaba tesadüf mü? kamerunlu oyuncular o kadar amatörlerdi ki 2-3 saniyeye kolunu kavuşturamayan bile vardı ve ne yazık ki chedjou da bunlardan biriydi, o kadar yavaş dönüyordu ki kolları tam kalktığı anda doğal olarak da görüntü kesiliyordu. herkesin işi gücü başından aşkın tabi, beceremeyen adama kaç şans vereceksin ki? bu da böyle olsun deyip geçmişler. fred'in uzayan bıyığı da bu şekilde kanıtlanabilir, kirli bıyıkla arz-ı endam eden fred'in şu an maçlarda ful bıyığı var. ayrıca star oyuncularda muhtemelen reklam ve çekim tecrübesinden ötürü ayrıca bir rahatlık ve estetiklik var. ronaldo, messi ve neymar misal, adamların hayatı yeşil saha kadar kameralar da olduğu için baya güzel pozlar veriyorlardı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın