resim
David William Moyes
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İskoçya
  • 152
    alex ferguson'dan sonra manu'ya kim gitse başarısız olacaktı. bu kadar büyük ve dominant bir isimden sonra çalışmak kolay değil. moyes da bunu kaldıramadı. normal.

    öte yandan moyes oyuncu gelişimine önem veren, genç oyuncuları, potansiyelli oyuncuları bulup işleyen bir adam. bunu galatasaray'da yapabilirse altyapımızla tekrar gurur duyabilecek hâle gelebiliriz. şu anda kadromuz moyes'a çok uygun aslında. devre arasında alınan yarım düzine 20 yaş civarı oyuncu... sonra emre çolak'lar, semih kaya'lar...

    ayrıca kendisi performans gösteren oyuncuyu tutar. sert bir futbol oynatır. everton'da maliyet performans konusunda çok iyi işler yapmıştı. lakin burada aynı şeyleri yapmak için zamana ihtiyacı olacak. o zaman türkiye'de kendisine verilir mi bilinmez. ama everton'dan farklı olarak, galatasaray lig'de en iyi kadroya sahip iki takımdan biri. bu da zaman dezavantajını ortadan kaldırıyor. yalnız yapması gereken şey dengesiz olan takıma denge getirmesi.

    bence mantıklı bir seçim gibi duruyor. zaten galatasaray'ın yıllardır mantıksız teknik direktör seçimi yok ki. teknik direktörleri yönetmeme, arkasında duramama sorunu var.

    manu deneyimine gelirsek: bu hesapla bizim de milan'da sezon sonunu görememiş terim'i almamız da saçmalık. sonuçta o da başarısız olmuştu milan'da değil mi? insanların kıstasları ne ben anlamıyorum gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın