resim
David William Moyes
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İskoçya
  • 150
    hikmet karaman'ların, daum'ların zikredildiği bu aşırı çapsızlık döneminde kendisi çölde vaha gibidir.

    manchester united ile kötü bir sezon geçirmesinin sebebi takımın evindeki maçları kaybetmesiydi. deplasman karnesi şampiyon takımın deplasman performansıyla aynıydı. bu noktada çooook düz mantık düşünüyorum ve şimdi bu adam gelip bizde deplasmanlarda bu formunu sürdürse, biz zaten arena'daki maçları taraftarlarla vermeyiz.

    neyse, bir de işin moyes'in sadece ferguson tarafından desteklenmesi kısmına gelelim. ne oyuncusu ne yönetimi adamın arkasındaydı. everton'dan limoni olduğu rooney ve arkadaşlarının yanına gidiyorsun kolay mı. yönetim desen kendisinin istediği topçuları ancak şimdi alıyor. herrera'yı zart diye hemen aldılar van gaal söz konusu olunca. ama moyes isteyince yoooğ. adam da garibim son dakikalarda lan bari bildiğim oyuncu olsun diye fellaini'ye falan sardı.

    sözün özü, bence bu adama destek olunursa başarılı olur. hem de ilk senesinden. lakin gelirse geleceği yönetim aysal yönetimi olduğundan bu imkansız. kupa kazanmış, takımı şl'ye götürmüş mancini'ye bir tam sezon şans bile tanımadılar. moyes'i de burada aynı manu yönetimi mantalitesi bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın