resim
David William Moyes
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İskoçya
  • 122
    yaslanmis manchester united takimini devralip kafasindaki kadroyu oturtmadan basarisiz diye kovulan teknik direktor. everton'da seneler boyunca gosterilen sabir sonucu istikrarli bir takim kurmustur. burada karsilasacagi uc dezavantaji var:

    1. kendisine everton'daki gibi bir sabir manchester'da gosterilmedigi gibi galatasaray'da da gosterilmeyecek. turkiye'ye sampiyonlar ligi sampiyonu, premier lig sampiyonu gibi titrler ile gelen teknik direktorler bir seneyi gormeden gonderildiler bu takimdan.

    2. kocluk kariyerinde henuz somut bir basarisi (almis oldugu bir kupa) yok. gelecegi takim her sene sampiyonluga oynayan bir takim.

    3. kendisine epey kisitli bir butce sunulacak ve 5 yabanci gibi abuk subuk bir limitle karsi karsiya kalacak. avrupa'daki kaliteli gurbetcileri tanidigini da sanmadigimdan potansiyelli bir yerli kadrosu kurmasi pek mumkun degil.

    bu uc sebepten dolayi basarili olabilecegini dusunmedigim teknik direktor adayidir. kendisinin manchester'daki basarisizligina ragmen kotu bir td oldugunu dusunmuyorum ama basarisiz olmasina yol acan ayni sartlar bizde de mevcut olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın