• 529
    kobe bryant'ın yaprak gibi kontratı durduğu sürece ancak hem o hem de carmelo anthony şu an kazandıkları miktarın yarısını kabul ederlerse ancak los angeles lakers'de buluşabilirler. hiç hayal kurmaya gerek yok. bu ihtimal çok çok uzak.

    bence bu adamın asıl yapmaya çalıştığı şey şu. ama ben tek başıma şampiyon olamam ühühü ben takıma iyi bir eleman daha istiyorum ühühü, wade ve bosh artık yıldız değil ühühü demekten başka bir şey değil. çok çok büyük ihtimalle miami'yi iyi oyuncu almaya zorlamaya yoksa giderim demeye çalışıyor.

    ulan takımında nba'in bir numaralı oyuncusu olarak senin dışında wade, bosh gibi süper yıldızlar var. bunlara ek olarak ray allen ve rashard lewis gibi tamamlayıcı parçalar var ve sen hala?

    neyse ne diyecektim... dirk nowitzki var ya... ne yürek, ne inanç ne de sadakat olarak hiçbir yıldız onun taşağı olamaz.

    not: tim duncan konusunda mesajlar aldım. kesinlikle doğru. duncan da bahsettigim özelliklere fazlasıyla sahip biri. ama duncan'in takımı zaten hep başa oynamış bir takım olmuştur. üstelik para ile değil birikim ve takım olgusu ile. duncan'i da her ne kadar yıllarca dallas' i surklase eden oyuncu olsa da cok sevmis ve saygı duymuşumdur.

    nowitzki ise yıllarca ezik büzük kadrolarla takımını neredeyse her yıl tek başına sürüklemeye çalışmış ve bir defa bile ne takımdan ayrılmayı düşünmüş ne de takımını ayrılmakla tehdit etmemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın