• 45
    tahminim üst mahkemenin bozacağı karar. nedenine gelecek olursak, şu an itibariyle rte aziz yıldırım'a yeniden yargılama yolunu açmış bulunmakta, fakat bu hareketiyle akp oy potansiyeli oldukça yüksek olan trabzon şehrinden gelecek oyları riske atmış oldu.

    bir yanda fb taraftarı bir yanda trabzon halkı. şu anki senaryoda rte fb için üzerine düşeni yapmış gözüküyor, fakat trabzonspor'un üst mahkemeye yaptığı itiraz kabul olur ve yeniden yargılama reddedilirse rte ben üzerime düşeni yaptım ama işte üst mahkeme iptal etti diyebilir. böylelikle ne şiş ne kebap yansına gelebilir olay.

    tabi ki de benim senaryom biraz ütopik gelebilir sizlere ama öyle bir ülke olduk ki her gün bir önceki gün yaşanandan daha saçma şeylerin yaşandığı, olur olur diyorum artık.

    tahminimde yanılırsam eğer zaten değişen bir şey olmayacak, sportif yargı kararını vermiş çoktan, delillerin sahte olmadığı ve ortada herhangi bir kumpasın olmadığı mahkemece belirtilmiş, bu durumda uefa'sıydı cas'ıydı sikine bile takmaz bizim gibi 3. dünya ülkesi olan bir ülkede ne olmuş ne bitmiş.

    oradan buradan milyar euro tazminat alacağaaaazzzz diye çığıran fb taraftarı, ulan harbiden cahilsiniz siz, doktoru da mühendisi de bakkalı da aynı tip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın