• 4
    gecenin bir yarısı, etmeye çalıştığı laflarla, beni oturma odamda krizlere sokmuş kişidir. eğer iddia edildiği gibi bu adam galatasaraylı ise ben de şu saat itibariyle toronto raptors taraftarıyım!

    bilindik klişe spor yorumlarının arasına, "fark yaratmak" adına "rijkaard iyi bir hoca değildir, johann cruyff'ten sonra barcelona'nın haline bakın, ne demek istediğimi anlarsınız" türünden, hangi amaca(!) hizmet ettiği belli olan uzun; uzun olduğu denli saçma bir cümle eklemiş, rüştü'ye * "şükrü" diyen eşimin (bkz: #46685) bile yarılmasına sebebiyet vermiştir beyzade.

    tezine göre; "4-3-3 formasyonu, sadece galatasaray için değil, türkiye için çok hatalı bir sistemmiş", zira "uygun futbolcu yapısı ve mantalitesi bulunmuyormuş". zaten ne kaybettiysek hep bu tutucu zihniyetten kaybetti bu ülke, dünya, bizim daha yeni keşfettiğimiz 4-5-1 formasyonunu terk eden, total futbol oynayan takımları alkışlıyor mirim; arsenal, chelsea, manchester united, barcelona gibi total futbol takımları televizyonda greko-romen güreş maçı yapsalar, ağzı bir karış açık seyredersiniz! biz uygulamaya gelince, "damat kontenjanı" damarlarınız kabarıverir.

    korkmayın aslanım o kadar, o hayallerinizde bile göremeyeceğiniz kupa çok yakında yeniden inecek yeşilköy'e.

    (bkz: korkunun ecele faydası yoktur) - türk atasözü
App Store'dan indirin Google Play'den alın