resim
Alejandro Javier Sabella
Görev:Teknik Direktör
Doğum:05.11.1954
Ölüm:08.12.2020 (66)
Uyruk:Arjantin
  • 4
    saha kenarında resmen uyuyan teknik direktör. arjantin milli takımının önündeki en büyük sorun.

    2014 dünya kupası daha başlamadan takımın mına koymaya and içmiş gibi ever banega'yı kadro dışı bırakıp, tevez'i de hiç kadroya almamıştır. takımın oyununa bakıyorsunuz kimin nerede oynadığı belli değil. kağıt üstünde harika oyuncular var ama birinin şu adama futbolun bilgisayar üzerinde oynanan manager oyunu olmadığını hatırlatması lazım.

    21 haziran 2014 arjantin iran maçında takımı rezil rusva oynarken oyuna müdahale etmek aklına bile gelmedi. dakikalar ilerledikçe rakibin geriye yaslanacagi apaçık belliyken bu zat ilk oyuncu değişikliğini yapmak için 76 dakika beklemistir.

    adam o kadar basiretsiz ki seyirciler tepki olarak lavezzi'nin oyuna girmesi için tezahürat yapmışlardır ki gerçekten de lavezzi oyuna girdikten sonra ölü arjantin canlanmistir.

    bir de bu adamın gago ısrarı yok mu? gago resmen sahada gezinirken mascherano hem oyun kuruyor hem rakip karşılıyor hem de gago'nun alanını topluyor. bu teknik direktör olacak zatın aklina harika bir sezon geçiren enzo perez'i oyuna almak gelmiyor.

    bakalım kıçına tekne bağlayıp kovmak için ne kadar bekleyecek arjantin federasyonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın