resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Almanya
  • 109
    açıkçası kendisini tanımıyorum yalnızca http://devrimderki.blogspot.de/ bu gibi adreslerden ve sözlükten okuduklarımla yorum yapıyorum.
    öncelikle yerli hoca olarak düşünülen isim sanırım mustafa denizli'ymiş şahsi fikrim rıza çalımbay, hikmet karaman, abdullah avcı'nın daha iyi hamle olacağı yönünde nedeni teknikten ziyade mustafa denizli'nin saçma sapan hareketleri, kehanetleri, beşiktaş ve feneri çalıştırmış olması* avrupa başarısızlığı, yaşı vs. vs. kısacası sevmiyorum.
    tuchel hakkında anlatılanlardan yola çıkarsak atletico madrid simeone'yi getirince vizyon cart curt oluyor biz getirince tanınmamış hoca. evet şampiyon yapamama hatta daha kötü sonuç alma ihtimali var mı? kesinlikle var. peki geldiğinde şampiyonluğu %80 alırız diyebileceğimiz hoca var mı? bakın %100 demiyorum, %80e yaklaşacak hocalar kağıt üzerinde mourinho, ancelotti, heynckes vs. peki bunları getirme ihtimalimiz? hadi benzer bi hoca getirdik peki istediği transferleri yapma ihtimalimiz?
    peki geçelim basında adı geçen hocalara advocaat, martin jol, van marvijk hangisi daha çalışkan, başarılı görünüyor tuchel'den?
    şahsi fikrim diğer adaylara bakıldığında bu sene çok iyi transfler yapamayacağımız da ortadayken tuchel gibi bir hoca getirmek.
    unutmadan, bir mancini fan boy olarak mancini gitsinci arkadaşlar ne durumdalar acep? çok güvendikleri lucescu falan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın