resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Almanya
  • 102
    sorsan biz neden simeone, klopp gibi adamlar alamıyoruz, bulamıyoruz der; kalkıp burda bu adama skibbe muamelesi yapar.

    hayırdır kardeşim kimi istiyorsun? kim var piyasada alabileceğin. mourinho, guardiola, simeone, klopp seç beğen alsınlar bunlardan birini olur mu? bide hikmet karaman, yılmaz vural yazan var asflskdşsldfk. ya amk yılmaz vural gelse ilk tökezlemesinde, bu adamı nasıl yakıştırdınız bizim gibi camiaya, 4.yıldızın olduğu bir senede bu risk alınır mı diye ilk olarak yine siz homurdanacaksınız amk. yok ligi tanımıyormuş da, yok pislikleri bilmiyormuş da. yav amk bu kadar dar pencereyle bakmayı nasıl beceriyorsunuz be kardeşim. bu mu yani olay ligi tanımıyor gelmesin? mourinho ile anlaştık diyelim aynı şekilde ligi tanımıyor gelmesin mi diyeceksin? dünyadaki bütün teknik direktörler ilk gittikleri ülkedeki takımları, futbol yapısını doğuştan ezbere biliyolar zaten amına koyayım.

    hayırlısı kim olacaksa o gelsin . futbolcular bilmiyor mu sanki amk bu senenin 4.yıldız senesi olduğunu. illa bunun farkına varması için ligi tanıyan adam mı lazım. futbolcu iplemiyorsa zaten kralını getirsen bir bok yapamazsın. adam gelmeden başladık yine atıp tutmaya. ilk puan kaybında "amuha goyim yaaa gelmesin dedik işteee o kadar" diye bekleyenlerin olduğu besbelli. aynen kardeşim helal süper devam çok iyi destek oluyor, sahip çıkıyorsun takıma. sen bu ülkede yaşayıp büyüdün, ligi de çok iyi tanıyorsun, bütün pislikleri ezbere biliyorsun sen yönet istersen takımı olur mu. kim gelecekse gelsin gelene destek olalım, birlik olalım, bu liginde amına koyalım ya bu kadarını da yapamayacak seviyeye mi geldik?

    kısacası sen gel mübarek. maçın son saniyesine kadar ayakta durduğun o hırslı yapınla gel. saha kenarında futbolcularla birlikte terlediğin için gel. baştan sana destek değil, köstek olan taraftarlara inat gel amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın