resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5938
    sahada bulunması insana heyecan veren cinsten futbolcudur kendisi. oyuna girdiğinde tüplü 37 ekran siyah beyaz televizyondan, full hd led tv'ye geçmiş gibi hissedersin kendini, oyuna renk gelir. topu her ayağına aldığında heyecanlanırsın. bilemezsin çünkü bir sonraki hamlesi ne olacak? belki pas verir.. kimbilir belki de zor olanı deneyip şu çeker. oyundan çıkması ise tam tersi bir etki yapar. takımdan ayrılmasını siz düşünün.

    bu heyecanı veren çok az futbolcu vardır. yakın dönemde drogba, sneijder, birazcık bruma. eskiye dönersek hagi, jardel.. böyle adamları kaybetmek ne olursa olsun takıma zarar verir.

    en kötüsü de böyle adamların parayla falan kıyaslanması. bize çok maliyeti varmış. sanane arkadaşım. o maliyetteki başka hiçbir futbolcu bana bu göz zevkini yaşatamıyor. benim için izlediğim futboldan keyif almam önemli. taraftarım ben. adamın parasını sanki benim maaşımdan mı kesiyorlar? tamam takımı düşünüyor olabilirsin, finansal fair-play falan tamam ona da eyvallah. ama bu adamın maliyetini hem takıma zarar vermeden hem bu adamı göndererek aşağıya çekemezsin. gidersin ne kadar gereksiz adam var (sabri sarıoğlu, ceyhun gülselam, aykut erçetin, ufuk ceylan, salih dursun, gökhan zan vb.) onları gönderirsin. hem maliyeti düşürmüş hem de takıma zarar vermemiş olursun. ama onu da düşünmesi gereken biz değil teknik ekip ve yönetimin kendisidir.

    içiniz nasıl elveriyor olm bu adama 'gitsin' demeye gerçekten anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın