• 84
    seversin sevmezsin ayrı bir konu, ben biraz sol düşünçesine sahip türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım hatta mustafa kemal'den ötürü bu partiye oy bile vermişliğim var. acaba merak ediyorum bu parti'nin genel başkanı hangi maksatla hangi sıfatla hangi düşünce ile adalete fener yak diyor ? demek ki polisi, savcısı, hakimi şerefsiz, bu chp başkanı ve sözde bu ülkenin iş adamlarından birisi çok şerefli.
    http://i.sozcu.com.tr/.../2014/04/adalet3.jpg

    ya hadi onları geçtik onların düşüncesidir, bir an fanatiklik olabilir, aslında olmaması gerekirken.

    ya bu ülke'nin cumhurbaşkanı ? adaletli ve tarafsız olması gerekmezmidir. bir ülke'nin en büyük makamı, nasıl olurda taraflı ve kendi polisine,hakimine,savcısına adaletli ol diyebilir ? http://fotocdncube.fanatik.com.tr/.../fft104mm2901862.jpg bu nedir ?

    peki bu sözde galatasaraylı arkadaşlara ? http://www.ortadogugazetesi.net/images/zzz.jpg tek yumruk mensubu mu ? ben anlamıyorum zaten, hırsız haklı, polisi,savcısı,hakimi haksız diyenlere destek çıkan galatasaray'lı nasıl olurda adalet, hak ve hukuk'tan bahsedebilir ? daha doğrusu bu insanlar ben değildir.

    evet adalete fener yak, bence yakılsın ! sn. chp genel başkanı, sn. cumhurbaşkanı, sn. sevgili galatasaraylı dostlar (!) a d a l e t e fener yakalım, derhal bu şike suçlularını hapishaneye gönderelim, hırsızlara cezalarını verelim, hırsızlara bir daha hırsızlık yapma imkanı tanımayalım.

    edit: hadi polise görev veriliyor, verilen emri yerine getiriyor ya hakim ? savcı onlarda mı görev adamı, bu kadar adaletsizliğin olduğu ülke'de kardeşlik ve dostluktan bahsedilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın