• 148
    https://www.facebook.com/...osts/762614923789908
    maca cikmama kararini dogru buldugum icin kim ne derse desin umurumda degildi, ancak uyumadan sozluge bakayim derken bu ne idugu belirsiz site parki cocuklarinin yazdigini gordum suan sinirden uyuyamiyorum.

    ilkan kahraman transferinde galatasarayi sirtindan bicakladiklari yetmedi yine kahpelik pesindeler. nedir bu fenerbahce sevdasi onu gercekten merak ediyorum. baskani falan mi fenerli acaba. su yaptiklari aciklamanin hicbir tutulacak tarafi yok, tamamen yersiz bir aciklama. fenerbahcenin galatasaray aleyhtari kamuoyu yaratma cabasinin bir parcasi olabilir. cunku biz euroleague'e gitmekten de vazgecsek bu herifleri euroleague'e alacaklari yok, nasil bir cikar soz konusu olabilir baska aklim almiyor.

    hadi diyelim hakli olsunlar, siz kimsiniz kardesim, size kim sordu da yorum yapiyorsunuz daha bok kurumadan?. elinizde tuz, neye kosuyorsunuz?

    kesinlikle fena halde besiktas'a benzeyen kulup. ikisi de kendini oldugundan buyuk gorur, ikisinin de olduklari yere faydasi ispanak kadardir, yerken harcadiginiz enerjiyi bile geri kazandirmaz.

    bu aciklama kesinlikle safimiz belli olsun aciklamasi degil, bunun altinda cok buyuk art niyet var, buyuk bir pazarlik var. madem bu oyunu bozariz diye yola koyuldu yonetim, oyleyse sozunun arkasinda sonuna kadar durmali her cepheden savas acmali. yeterince taraftari var, biz sonuna ladar destek veririz. kume dusecekse dussun, biz desteklemekten vazgececek degiliz, onlar da savasmaktan vazgecmesin.

    fenerlilerden daha cok sinirlendirdiler, bu nedenle sacmalayabilirim, elim titriyor sinirden. eskiden tribun deplasmana da kavga etmeye giderdi. oldukca pasifist biriyim ancak ilk karsiyaka macina oyle bir sey yapmak guzel olur. mekaninda dayak yiyince belki capini anlar bu site parki cocuklari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın