resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2821
    --- alıntı ---

    aklımdan neler yapmak geçti de gözümün önüne oğlum ömer akif geldi. az kalsın jübilemi orada yakıyordum. fakat bunu kendime yakıştıramazdım. şimdi durup düşündüğümde ‘doğru olanı yapmışım’ diyorum.

    --- alıntı ---

    benim merak ettiğim nokta şudur; bu adam sahanın ortasında milleti tehdit ediyor mu? ediyor. hakem rakip fark etmeksizin önüne gelene küfür edebiliyor mu? ediyor. işine gelmeyince düşmanının yapmayacağı pisliği yapıp rakibi sakatlıyor mu? sakatlıyor.* gerek ingiltere'de, gerek burada resmi bir şekilde ırkçılık yaptı mı? evet. "ulan daha ne yapacaksın öldürecek misin?" diye sorarlar adama. yani benim bildiğim öldürmeden bir önceki safha tehdit/kavgadır ki onu da başarıyla yerine getiriyor bu adam. yani melo'yu orada öldürecek miydin, tekme tokat girişecek miydin ne yapacaktın onu merak ediyorum.

    bir de neymiş oğlu aklına gelmişmiş. sen çocuğunun geleceğini düşünüyor olsaydın ileride onun başına iş açması muhtemel bu eylemleri yapmaz, türk milletinin yüzkaraları acun ve başbakanın eteğine yapışmazdın.

    ben bu adamın daha da düzeleceğini sanmıyorum arkadaş. yani daha futbolu bırakana kadar bugüne kadar yaptığı her şeyi yapmaya devam eder; futbolu bırakınca da ya acun'un televizyonunda troll troll konuşur, ya da layık olduğu yere fenerbahçe'nin başına geçer ya da orada antrenör olur ne bileyim. evrenden tek isteğim futbolu bırakınca sporla ilgili her şeyden uzak durması. gitsin bodrum'da ev alsın bahçesinde domates yetiştirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın