• 2127
    ben yazarken toparlayamiyorum, sinirim bozuluyor, gozum donuyor, bu takim ise bizim takip ederken rahatsiz oldugumuz muameleye birebir maruz birakiliyor.
    seride oynanan onceki 6 macta yasanilan hakem hatalarini tamamen bir tarafa biraktim, bu takim 7. maca akil disi bir ortamda cikacak.
    ayni hafta icinde oynanan iki mactan birincisinde, yani galatasaray'in sahasinda olanda hemen ayni gun savunma isteyip, ertesi gun cezayi kesen federasyon, sadece 3 gun sonra fenerbahce'nin sahasinda oynanan macta ise, aradan 4 gun gecmesine ragmen daha savunma dahi almadi; cifte standartin dahi bir adabi vardir yahu..
    takim buna ragmen mucadele etmis ve seriyi uzatmis, senin beraber pasta kestigin federasyon ise son musabakaya hakem olarak, yonettigi 10 kusur derbide galatasaray'in butun maclarini kaybettigi bir tetikci ile iki sene onceki final serisinde, fenerbahceli yoneticilere 'her seyin kontrol altinda' oldugu sozunu veren bir diger tetikciyi atayabiliyor utanmadan; allahim bu nasil bir curet..
    biz ise, bir onceki deplasman mucadelesinde, kocu salondan ancak polis sapkasiyla cikartilabilen bu oyuncularin gidip o salonda tam performans gostermesini bekliyoruz; galatasaray yonetiminin onunde iki alternatif var, ya bu cocuklara sahip cikacak ve galatasaray isminin hakkini verecekler, ya da defolup gidecekler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın