resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3610
    kendisinin kovulması ünal aysal yönetiminin galatasaray için yaptığı en hayırlı iştir. ikincisi ünal aysal ve göstermelik yönetici takımının kulüpten uzaklaşması olacak. biz burada roberto mancini denen adam gün kaybetmeden kovulmalı dediğimizde önyargılı oluyorduk ama baldökyala başkanımız kendisini katakulli yapıp kovduğunda akıllı hamle oldu birdenbire.

    tazminatı istemeden güttüü, göydünüz mü tazminatçılar diye burada demogoji yapmanın mantığı yok. adam zaten tek bir olumlu hareket yapmadan, berbat bir sezon geçirmesine rağmen imza parasıydı, yıllık ücretti, kıldı yündü, bedavadan milyon dolarları götürdü. şimdi tazminatı istemeyince, kral oldu, aldıklarını görmez kimse, takıma ne vermiş, sıfır.

    geldiğinde başkan fanboyları, terim düşmanları, fatih terim 2 sene üst üste şampiyon olmuş takım bırakmasına rağmen 'mancini enkaz devraldııı ühühüh :( ' diye ağlıyorlardı. sonra ne oldu ?

    o enkaz bıraktı dediğiniz takımın ana parçası olan buraklar, selçuklar falanlar filanlar ile 5 er yıllık , dolar üzerinden sözleşme yeniledi saygıdeğer başkanımız? enkaz devraldı diye ağlayanlar bu durum hakkında bir şey dedi mi peki? la oğlum hani bunlar yeniçeriydi, isyan ediyorlardı, mancini'yi sırtından vurmuşlardı? tek kelime ettiler mi? hayır tabi ki, eyyam olsun yeter, paranın, gücün, iktidarın, aysal'ın kölesi olmuş kişilerden bahsediyoruz.

    asıl enkazı bırakan mancini'dir. devre arasında 20 milyon euro harcayıp da, salih dursun, ontivero, hayrovic vs. beş para etmez onlarca topçuyu takıma dolduran mancini enkaz bırakmıştır, at gözlüklerini çıkarabilenler bu gerçeğin farkında zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın