• 7
    tüm dünya kupası maçlarında olduğu gibi başından sonuna kadar deli sikmiş gibi izlediğim maç. ömrü hayatımda bu kadar boktan bir oyun görmedim. 0-0'lık skora fazlasıyla inanın, aynen öyle bir maçtı.

    iran dünya kupasına falan katılmasın, bok gibi oynadılar yani boktan başka kelime gelmiyor aklıma. kalıplı malıplı davar gibi herifler, hepsi yavaş, hepsi kazma, yetenek olarak hepsi birer mustafa sarp adeta... bir tane seri, inceci, vizyonlu, kabiliyetli adam yok. bu kadar sıkıcı bir takım olamaz.

    nijerya da isminin, kalıbının takımı değilmiş... tamam iyi niyetliler çabaladılar uğraştılar ama "işte şu adam yazar" diyecek bir isim, bir lider, maça damga vuracak bir yetenek yok. emenike falan tırt yani o kadar silikti ki varlığı yokluğu belli değildi. obi mikel de takımın vasat geneline ayak uydurup adeta asimile olmuştu. odemwingie'den umutluydum, sonradan girdi ama nafile... adam gibi dripling veya pas organizasyonu yapıp kaleye gidemediler, nadir ataklarını da kale önüne adeta otobüs parkeden iran savuşturdu.

    lanet olsun böyle futbola :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın