resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 1252
    karakter kısmını falan bir kenara bırakalım, bosna gibi standart bir rakibe karşı bile doksan dakinanın sadece 10 dakikası ortalıklarda göründü. attığı gol fazla abartıldı zaten. bir çalım düzgün vuruş falan tamam da olduğu o kadar. bu adamın milli takımda vasat altı performanslar gösterdiğini düşünüyorum. diyeceksiniz ki son 7 maçında 8 gol atmış, zaten yarısından fazlası güney amerika elemelerinde şampiyonaya gelemeyen vasat ülke takımlarına.

    düşünüyorum arkasında iniesta, xavi gibi iki maestro olmasa messi'nin esamesini okuyor olur muyduk? evet çok yetenekli bir oyuncu, belki de onun kadar yeteneklisi gelmedi bugüne kadar ama yetenek her şey değil. bu yeteneği nerede, ne zaman ve nasıl kullandığında önemli. messi barcelona'da yanında yıldızlar topluluğu varken bir mega star edasıyla oynuyor fakat arjantin'le oynadığı maçlarda bizim emre çolak'tan bir farkını göremiyorum.

    edit: belki de bu durumda en büyük etken arjantin antrenörlerinin elinde messi gibi bir adam olmasına rağmen ısrarla saçma sapan dizilişler tercih etmesi, orta sahada top tutabilecek (bkz: ever banega) yetenekte olan oyuncularını kadroya dahi çağırmaması olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın