• 242
    şu ana kadar çok güzel maçlara sahne olmaktadır. her maç bol gollü, bol heyecanlı geçmekte. şili - avustralya, uruguay - kosta rika ve fildişi - japonya maçları haricinde bütün maçları az çok izledim. kolombiya - yunanistan haricinde sıkıldığım maç olmadı. o maç da yunanistan'ın mal futbolundan dolayı sıkıldım zaten.

    şayet takımlar böyle oynamaya devam ederse ilerki turlarda maçlar çok daha zevkli hale geleceğe benziyor. çünkü her takım kazanmak için oynuyor. öne geçen defansa çekilse bile karşısındaki var gücüyle saldırdığından futbolun zevkinden bir şey eksilmiyor.

    ayrıca maç tahminlerim az çok tutuyor. bir uruguay'ı bilemedim, rahat alır diye düşünüyordum, ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla kosta rika sikmiş atmış. maç tahminlerim böylesine tutarken iddaa oynamıyor olmam da beni bir yandan üzüyor, bir yandan da ben oynasam kesin bir ibnelik olur tek maçtan yatarım diye seviniyorum.

    neyse, uzun lafın kısası, böyle devam etsin. uyuşuk oynamasınlar, bol gol olsun, bol gol olmasa bile bol pozisyon neyin olsun. murat kosova'nın "işte premier lig bu" repliğini dünya kupası için söyleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın