resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5909
    13 haziran 2014 ispanya hollanda maçında 5.golden önce top ayağına geldiği an "sneijder de mi lan o? at onu robben'e gol bu" dedim. herif dinledi ya la. muazzam bir pas, gücü yerinde, ne çok hızlı ne çok yavaş, atış şekli müthiş yani ya allah diye abanmayıp içe kavisli bir şekilde attı topu ve bir kez daha kalbimizi kazandı şu asistle.

    bu adamın önüne hızlı ve aynı zamanda top sürmeyi bilen bir adam alırsak bu gollerden bir milyon tane atarız çok sevgili sözlükçü kardeşlerim; hayal de olsa ve kulüp uefa'dan uyarı yemiş de olsa hazır çilek sezonu açılmışken yine ve yeniden karşımızdaki canlı örnek için (bkz: arjen robben). gerçi bugünden sonra artık daha da bir zor...

    ayrıca kaçırdığı goller de oldu boş pozisyonda solundaki adama pası vermeyip bencillikte yaptı, yapsın canı sağ olsun başka bir adam yapsa ağır söverdim misal 17 mayıs 2000 galatasaray arsenal maçı malum arif erdem pozisyonu. ama kaçırdığı gollerden sonraki düşüncem şu şekilde oldu:

    --- sarı kırmızı wesley sneijder'li yıllara programına hoş geldiniz ---

    13 haziran 2014 ispanya hollanda maçında kaçırdığı pozisyonlarda "ne yaptın sınooo?" dedim sonra aklıma geldi, iyi ki kaçırdın wesley'im artık bizdesin futbol hayatının sonuna kadar. zaten yenge de türkçeyi sular seller gibi konuşuyor. bodrum'da bir yazlığa taşırız seni kankan kıvanç tatlıtuğ ile 1 sene tatil yapar ondan sonra da galatasaray'ın başına geçersin.

    --- (gbkz: sarı kırmızı wesley sneijder'li yıllara programı bitti :( )---
App Store'dan indirin Google Play'den alın