resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3598
    yazmayayım yazmayayım diyorum ama hakkında hala saçma sapan özelliklerle övüldüğünü görünce dayanamıyorum.

    arkadaşım ne vizyonu ne kariyerinden bahsediyorsun. "hakan çalhanoğlu, gökhan inler, freddy guarin, laporte, d'ambrosio, doria, max meyer" istemek mi vizyon? uzun vadede neden arayacakmışız kendisini.

    500 milyon euro'luk man city'i şampiyonlar ligi gruplarında sonuncu yapmasını mı arayacağız aynı sezon fatih terim ile çeyrek final görürken.

    veyahut -umarım olur- lucescu ile yaşayacağımız başarılar mı mancini'nin özlemine sebep olacak?

    kısa ve net beklediği transfer ücretleri olmadığı için ayrılmıştır. idealist kısıtlı imkanlarla sistemle bir kulübü bir yerlere getirecek çap kendisinde yoktur. zoru gördü mü anında topuklamıştır.

    ona arap veya rus sermayeli zengin takımlar emanet edilmelidir. hiçbir zaman bir lucescu bir fatih terim olamaz.

    daha 1 sene önce aydın, emre çolak, sabri, hakan balta ile çeyrek final oynarken, mancini gelince "bu takım enkaz yeaa" diyip duranlar türemiştir sırf mancini'ye toz kondurmamak için.

    adam ayrıldı gitti, bana göre başarısız bir sezon geçirdi. şampiyonluk yarışına bile giremedi iki senede 20 puan fark attığımız şikecilerin şampiyonluğunda büyük rol oynadı. teneke türkiye kupasını zaten ben başarıdan saymıyorum. fenerbahçe'ye 5 attığımız tr kupa finali dışındakilerin pek fazla da bir önemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın