resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5131
    saha içinde mutlaka ve mutlaka doğru pozisyonda oynaması gerekiyor. selçuk'a, selçuk'tan fazlasının misyonunu yüklerseniz maç boyunca nal toplar, 88'de de yuhalanarak çıkar oyundan.

    bana göre selçuk'a yüklenmesi gereken saha içi misyon 2 tanedir ;

    top rakipteyken : orta sahanın ortasında partneriyle birlikte sürekli olarak top takibi ya da pres
    top bizdeyken : topu müsait alanda mümkün olduğunca sneijder ve melo ile buluşturmaya çalışma. eğer bunu yapamıyorsa mümkün olan en kısa sürede topu ileriye taşıma ve kanatlara açma.

    ekstra : orta saha şarjının kuvvetli olmadığı rakiplere karşı oynarken, burak ile uyumunu maksimum şekilde kullanıp topu burağa ulaştırmak.

    bunun dışında forvet arkası oynaması, hatta bazen kanat, çok açık üçlü dizilişinde kanada yakın oynaması falan çok zor. tamam jeneriklik birkaç golü var ama şunlar bir gerçek ki ; sert şut atamıyor, beli dönmüyor, çalım atamıyor, dar alanda oynayacak kadar çabuk ve geniş alanda oynayacak kadar hızlı değil.

    tabi her şey bir yana karakterli bir adam. galatasaray'ın geleneğine ve kültürüne yakışıyor. kaptanlığı çok iyi taşıyor. mücadeleden vazgeçmiyor. yan gelip yatmıyor. parama bakarımcı değil. bu sebepler bile selçuk'u desteklememiz için yetmeli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın