• 3196
    biz koydukça `canları ne kadar acıdı?` bunu anlamanın yolları: (default: çok acıdı)

    1- çok acıdı : mahmut uslu basın toplantısı yapmadan maç çıkışı hakeme, maç sahamızdaysa taraftara çatar en son bağırarak federasyonu göreve davet edip gider.

    2- çok fena acıdı : mahmut uslu'nun maç çıkışı salvosu üzerine fenerbahçe resmi sitesinden taraftardı,maddeydi, hakemlerin feneri doğradıydı minvalinde yine basını ve hakemleri etki altına alma açıklaması gelir.

    3- çok canımız yandı be sebastian : ilk iki maddenin üstüne mahmut uslu basın toplantısı düzenleyip basının galatasaray için çalıştığından başlar, basının asıl yazmaları gereken şeyleri "doğrular" diye dikte edip tek tek anlatır. kendi çağırdığı muhabirlere bağırır ve bir hışımla basın toplantısını bitirir.

    4- ` ne geçti lan üstümüzden?: ilk maddenin üstüne ikinci maddedeki resmi site açıklamasıantutadında fotoğrafların üstüne istanbul valimizhüseyin avni mutlu` mizahıyla birleştirilerek (eminim bittiğinde kendilerini çok zeki hissettiler) yapılır. ardından aziz yıldırım bütün kurmaylarını toplar ve basın toplantısı düzenler. önce gelmeyen muhabirleri galatasaray muhabiri olarak lanse eder, ardından yine üçüncü maddedeki basın toplantısı tarzında biraz daha sert ve çok daha kırmızı (aziz başkan sinirlenmesi) bir basın toplantısı daha icra edilir. aslında galatasaray yenmemiştir, hakemler, federasyon, basın hatta hükumet el ele verip maçı fenerbahçe'den gaspetmiştir. fenerbahçe cumhuriyetin tek koruyucusudur, hilafetin önündeki tek engeldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın