• 17
    şu anda, güya şikeyi türkiye'ye getiren takım diye galatasaray'a şikeci iftirası attı. galatasaray yönetimi yasal olarak hakkını aramalı ve galatasaray'a bir daha kimse iftira atamamalı.

    aziz'in sözde dayandığı nokta da, meşhur 0-8'lik ankaragücü galibiyetimiz ve ahmet çakar'ın üfürdükleri.

    8-0 konusunu bir daha açıklayalım:

    0-8 galatasaray'ın galibiliyetiyle biten ve şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz ankaragücü-galatasaray maçı, benim de canlı olarak tv'den izlediğim 1992-1993 sezonunun 30. ve son maçıdır. bu maç, galatasaray'ın ankaragücü'nü 8-0 yenip şampiyon olması zorlarına gitmesinden dolayı, iftiracı, namert ve şikecilikleri tescilli beşiktaş ve fenerbahçe taraftarının o gün bugündür dillerine pelesenk olmuştur. tescilli şikecilerin galatasaray'ı güya şike yapmakla suçladıkları bu maç, galatasaray'ın hırsla, inançla, savaşarak kazandığı ve şampiyon olduğu bir maçtır.

    buna rağmen namert kişiler, o sezon beşiktaş'ın ankaragücü'nü 7. haftada kendi evinde 4-0, 22. haftada deplasmanda 0-6 yenmesini, fenerbahçe'nin de ankaragücü'nü 20. haftada deplasmanda 4-0 yenmesini hatta o sezon küme düşmekten son anda sıyıran karşıyaka'nın yine ankaragücü'nü 24. haftada deplasmanda 5-0 yenmesini normal karşılamışlardır ama güçlü galatasaray'ın hele son ve şampiyonun belirleneceği maçta ankaragücü'nü 8-0 yenmesini ise anormal olarak görmüşlerdir ve o gün bugündür tertemiz takımımıza bu maçı göstererek, mantığa aykırı bir biçimde yüzsüzce ve dayanaksızca şike iftirası atarlar. gelgelelim halep oradaysa arşın burada, belgeler de ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın