resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3591
    kendisi iyi kalpli iyi niyetli beyefendi bir insan, tecrube ettigimiz uzere korkak ve yetersiz bir teknik direktordur. kendisi ilk geldiginde on yargiyla doluydum. allahi var kendisi beni ocak ayina kadar utandirdi ve iyi denebilecek bir performansla takima genclestirme adi altinda bircok takviye yapti ve clde tur atlatti. o sirada ligde ustuste 3 mac super oynadik ve kendisi hakkinda cok iyi seyler dusunmeye sevketti beni. ama o 3 mac disinda galatasarayi 2. yarida neredeyse sifira indirdi. ve daha sonra yaptigi 9 transferin neredeyse sadece 1 tanesini kullanip digerlerini neredeyse hic oynatmayarak galatasaray icin yanlis adam oldugunu bizlere kanitladi. ve sonradan iyice one cikmaya baslayan aman kaybetmeyelim tadimiz kacmasin ali riza bey tadinda oynanan deplasman maclari, art arda gelen beraberliklerle galatasaray seviyesinde yetersiz bir teknik direktor oldugunu kanitladi.

    evet kendisi interi cityi calistirmis olabilir. kendisinin bir sonraki duragi buyuk bir kulup olacak da olabilir. ama bu kendisinin sansli oldugunu ve maddi acidan rakipsiz ekipler disinda basarili olmasinin guc oldugu gercegini degistrimiyor. en guclu takima sahip olmadikca sampiyon olamayacak bir bir teknik direktordu ve gitmesi acikcasi galatasarayin hayrina oldu. galatasarayin bu sezon da 20 milyonluk transfer yapip onlari tribunde oturtma luksu yok. ve aci gercek, mancini bu lukse erisemeyecegi hic bir takimda ondan beklenen beklentileri karsilayamayacaktir.

    ancak kendisinin bu savunma futboluyla italya milli takimi basinda sansi olabilir. sifir sifira yada 1 0a kitlenen maclarla turnuvalarda ciddi is yapabilir.

    son olarak kendisi beyefendi, yakisikli ve italyandi. bu ozellikleriyle bir cok insan tarafindan iyi hatirlanacaktir. dedigim gibi iyi niyetlidir, iyi futbolcudur ama teknik direktorluk kisminda ayni sekilde iyi konusamayacagim. onumuzdeki yillarda kariyerini hepberaber izleyip gorecegiz neler olup bitecegini, asla daha guclu ekipler arasindan siyrilip sampiyon yapacagi bir takim olusturamayacak. bir simeone bir ferguson bir mourinho bir senol gunes bir lucescu olamayacak mesela. guardiola gibi sansli olan teknik direktorler kisminda yer alacak mancini. izleyip gorelim, bu entry de burda beklesin.

    yolu acik olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın