resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5171
    galatasaray spor kulübü başkanı'dır. dolayısıyla ağzıyla kuş tutsa gene eleştirilecektir. zaten eleştirinin olmadığı yerde diktatörlük, narsizm, kibir vardır ve başarısızlığı garanti eden faktörlerdir bunlar. türkiye siyasetine bir göz atarsanız ne demek istediğim net biçimde görülecektir.

    eleştirilmesine karşı değilim, fakat cahilce eleştirilmesine karşıyım.
    adam diyor ki ceosu avrupa birliği bakanlığından 9 aydır 3 sayfalık yazıyı getirtemedi. eh be arkadaş, konu yargının konusu. galatasaray kulüp olarak da, futbolcuları bazında da bir dava açmış. mahkeme de bakanlıktan bir talepte bulunmuş. bu andan itibaren ceo'nun bu işe karşıması suçtur. kulübün yapabileceği en fazla mahkemeyi, yanıt vermeyen bakanlık yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunmaya zorlamaktır. bunu da yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz. yapmanın doğru olup olmadığını da bilmiyoruz.

    son olarak şunu söylemek istiyorum. galatasaray camiası o kadar şanslı ki ünal aysal gibi, aziz yıldırım'ın neredeyse 15 senede aldığı başarıları 3 sezonda almış bir başkanı hunharca eleştirebiliyor. ya yaptığı şikeler tüm dünyaya afiş olmuş aziz yıldırım'ın eleştirilmesinin bile mümkün olmadığı bir camia haline getirseydi bizi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın