resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3584
    kimileri gibi "gidicem banane" diyip sırf mağdur ayağına yatmak için kendini kovdurana kadar beklememiş, işi yokuşa sürmemiş, görev süresi boyunca "birileri" diyerek kulüpten herhangi birine laf çakmamış, sezonun ortasında ordusunu bırakıp giden imparator olmamış, sonuç alamayacağını görüp insan gibi ceketini alıp çıkmıştır. "aslolan galatasaray" diye taraftarın gazını alsa sonra göt üstü alayınızı ortada bıraksa ondan iyisi olmazdı muhtemelen.

    benim için o dilimizden düşürmeyip içini boşalttığımız galatasaray asaletine yakışır bir adamdı. 'adamdı' yani, bildiğimiz adam. kendi asaletine yakışır şekilde de gitmiştir. kimseye laf sokmamış, kimseyi hedef göstermemiş, bilakis italyan üsulü hellalik alıp sessizce ayrılmıştır.

    diğerlerini bilmem ama ben seni unutmayacağım sinyor. bilhassa tarihe tanıklık etmeme vesile olduğun 11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı için ve o anda bana yaşattıkların için seni asla unutmayacağım.
    bir şansı hakediyordun ama hep olaylara realist ve akılcı yaklaştığın için o riski göze almadın. en sevdiğim huyun da buydu zaten. yolun açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın