resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5158
    8-9 milyon euroyu başımıza bela açan kişi olarak bugün bu problemi çözmüştür ve benim gözümde başarılıdır.

    mancini'yi gönderiş şeklinde hiçbir problem yok. neredeyse transfer yapmadığı bir dönemde 16 milyon euro harcamış bir adam mancini. yaz transfer sezonunda en az 35 milyon euroluk bütçe ister ki bu galatasaray için çok fazla.

    zaten baştan beri yanlış bir karardı mancini ile anlaşması. bunu anlamak için de dahi olmak gerekmiyodu. ünal aysal kendince bir çılgınlık denedi. mancini gibi yıldız takım teknik direktörüne galatasaray'ı emanet etti. mancini de başta buna uyum sağlıyor gibi bir görüntü verdi hatta hepimiz heyecanlandık. fakat sonrasında bu işin tutmayacağını tüm taraflar anladı. ünal aysal da galatasaray menfaatleri doğrultusunda bu işi çözdü.

    eminim şu an mancini de memnundur bu durumdan. çünkü kendisinin geleceği yoktu bu takımda. kalsaydı rijkaard'ın son sezonu gibi bir sezon geçirecektik muhtemelen. o dönemki kadrodan dolayı 8. olmuştuk bu sefer de 4. falan bitirirdik herhalde.

    şimdi umarım mancini gibi bir yanlış daha yapmaz ve olması gereken teknik direktörü getirir. o da mircea lucescu. eğer lucescu olmuyorsa işi gerçekten zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın