resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5151
    gördüğüm kadarıyla artık herkes tarafından suçlanan, cephe alınan başkan halini alan kişidir.
    fatih terim gönderildiği zaman* ben dahil bir çok isim başkan'a yüklendi. yeri geldi hakarete kadar gitti bu serzenişler. o gün başkan'ın işine karışılmayacağını, en iyisinin onun bileceğini söyleyen bazı kişiler olmuştu ki mancini seçiminden sonra bu sesler daha da yükseldi. bunu yabancı sevdası'na bağladım çoğu zaman. elitlik özentiliği insanları bu tarz durumlara sokabiliyordu zira yapılan güzellemelerin hiçbiri futbol adına değildi.
    şimdi görüyorum ki o gün "en iyisini başkan bilirci"ler bugün "aysal naptın amk" seviyesine geldiler. işte şimdi bizim ciğerimizin neden yandığını anladılar. işleyen bir tekere çomak sokmanın yanlış olduğunu dile getirmek terimlispor'lu veya mancinispor'lu olmayı gerektirmez. gönderilme tarzının yakışıksız olduğunu belirtmek için de bunlar gerekmez. birazcık vicdan olsa yeter. o gün herkes bunu bekledi. az da olsa vicdanınızla konuşun istedik ama bazıları elitlik sevdasına silip attı her şeyi, insanlıklarıyla beraber.
    ve bana kalırsa mancini gitmedi. gönderildi. gitmesi için zorlandı. tıpkı fatih terim gibi.

    not: çoğunuz biliyorsunuz mancini hayranı değilim. defalarca söyledim çoğu yaptığı şey kredisini bitirdi ancak kalmasına ses etmedim. çünkü sezon öncesi kamp ve istediği transferlerle kendisin görmek isterdim. olmadı. kısmet değilmiş.

    not2: bu entry'de sözlük yazarlarını hedef almadım. genel taraftar profili üzerinden konuştum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın