• 24
    mancini ile yolların ayrılmasının ardından kulübün içinde bulunduğu durum sebebiyle adeta alev alev yanan bir koltuğa oturacak kişidir.

    kulübün mali durumları iç açıcı değil, uefa'dan ffp cezası alınmış, haliyle her istediğin transferi yapamıyorsun, elindeki yabancılardan kurtulman lazım, yabancı sınırı var, taraftar sabırsız, 4. yıldız mücadelesi, fenerbahçe medyasının bize karşı sürekli bel altından vurma çabaları, fenerbahçe kulübünün bitmek bilmeyen şike süreci ve bundan faydalanmaya çalışan yöneticilerinin hakemler ve federasyon üzerindeki etkisi... böyle uzar gider. yeminle böyle challange football manager 2014 oyununda bile yok şerefsizim. *

    terimsporlu damgası yemek istemiyorum, kaldı ki değilim de; ama böylesine ağır şartların altından kalkabilecek ilk isim olarak kendisi geliyor aklıma. fatih terim'in saha içindeki etkisinden ziyade saha dışındaki etkisinin önemi çok büyüktü. gerek türk futbolu gerekse de basın üzerinde cidden büyük bir ağırlığı var kendisinin. ha şu sıralar pek etliye sütlüye karışmıyor belki fakat bizdeyken de şu kanı bozuk fenerbahçe yönetimine ve medyasına bu kadar kolay yem olmuyorduk. adamlar buldular tabi mancini gibi kibar adamı, ver küsküyü ver küsküyü. adam rakibin şampiyonluğunu kutluyor, herifler orada taşşak geçiyorlar kağıtla bilmemneyle. sen götün yiyorsa yap bakalım onu fatih terim'e de görelim. bence fatih terim gittikten sonra oyunumuzda değişen fazla birşey olmadı. yine aşağı yukarı aynı puanla bitirdik. ama saha dışında çok fena nakavt ettiler bizi. ne selçuk'a söylenmeyen kaldı, ne melo'ya tff başkanının "gönderilmesi lazım" demediği kaldı, ne burak'ın hırsızlığı kaldı, ne galatasaray'ın ahlaksızlığı kaldı... tüm bunlar mancini döneminde patlak verdi maalesef. meydanı boş buldular. götü yiyen buyursun terim zamanında yapsın bakalım bunları. bakın başta da söylediğim gibi, terim dilosu falan değilim ama bu işlerin adamı da fatih terim'dir arkadaş.

    neyse, nereden nereye geldim. zaten böyle şartların olduğu ortamda yabancı hocalar 1-0 geride başlıyorlar. fakat terim zaten şu saatte imkansız olduğuna göre benim gönlümden geçen tek isim lucescu'dur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın