• 19300
    (bkz: 10 haziran 2014 galatasaray fenerbahçe basketbol maçı)

    "net bir galibiyet aldık. seride 2-0 gerideyken, evimizdeki maçları kazanıp durumu 2-2 yapacağımızı söylemiştik. şimdi oyun kuralları da net bir şekilde uygulanıyor. rakip sahada yapacağımız serinin 5. maçında da aynı şekilde uygulanacağını düşünüyorum. inşallah cuma günü oradan galibiyetle dönüp, pazartesi akşamı burada kupayı kaldıracağız.

    obradovic tecrübeli hoca. takımı bugün kötü oynadı. bunun verdiği gerginlik de normal. zaten serinin başından beri sürekli bir saha içi gerginlik var. kolay değil, çok büyük bütçelerle kurulmuş bir takım. thy avrupa ligi'nde hedeflerine ulaşamadılar. biz ise o kulvarda iyi bir dönem geçirdik. biz ortamı germiyoruz. herkes benim için ortamı gerdiğimi söylüyor ama ben sadece iddialı konuşuyorum. saha içinde hiçbir şekilde ortamı gerecek davranışta bulunmuyorum.

    hakem yönetimi bugün sonuca etki etmedi. sadece rakip 4 yabancı oyuncuyla sahada olduğu bir dönemde faul atışı kullandı. bu konuda şüpheye düştüm ve hakeme danıştım. obradovic'in tavrına o teknik faulü vermeyecek hakem avrupa'da yok. artık kurallar uygulanıyor. maçın sonucuna etki edecek bir hakem hatası olduğunu düşünmüyorum. serinin ilk maçını farklı kazandılar ve oyunun kontrolü onlardaydı. bizim de sesimiz çıkmadı. bugün ise üstünlük bizim elimizdeydi."

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın