• 982
    b takımı falan değildir.
    galatasaray da bir dönem emre belözoğlu, okan buruk, fatih akyel gibi oyunularını elinden kaçırmıştır. trabzonspor da basiretsiz bir dönem geçirdi. selçuk inan'ı bedavaya, burak yılmaz'ı da yok pahasına kaptırdı. zaten engin baytar, ceyhun gülselam'ı takımda tutmak istediklerini bile sanmıyorum.

    biz adamlara b takımı muamelesi yapaduralım, olcan'ı 5 milyon eu'ya bize iteleyecekler. bize itelemezlerse daha fena; o zaman beşiktaş alacak, fenerbahçe alacak.

    her dönem başarılı bir yerli politikası izlemişlerdir. en büyük şanssızlıkları istanbul'a çok uzak, futbolcu için çağ dışı sayılabilecek bir yerde kurulu olmalarıdır. ha bana sorarsan istanbul'da yaşayacağıma bin kere trabzon'da yaşarım o ayrı. ancak abdullah ercan, ünal karaman, tolunay kafkas, lemi, hami, orhan gibi üst düzey yerli oyuncuları kadrolarına bulundurmuşlardır.

    bir ara trabzonspor'dan gelen oyuncular sayesinde hem başarı yakaladık, hem güldük eğlendik bordo mavili camiayla. ancak bundan sonrası kibir olur. kibir yedi ölümcül günahtan biridir. kaybettirir. artık sene 2012 değil 2014 ve sağlam bir yerli politikası izlemezsek o yabancı sınırının kalkmayacağını anlamamız başarı için şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın