• 61
    ben anlamıyorum, bir insan nasıl böyle açık açık tetikçilik yapar. bir insan nasıl böyle haysiyetsiz olur. kardeşim senin ülkende açık açık şike yapılmış yargı kurumları cezaları vermiş, spor açısından yabancı muhattapların cezaları vermiş herkes kabul etmiş. ama bu ve bunun gibi sözde spor yazarları çıkıp diyebiliyor mu federasyon neden ceza vermiyor diye? talimatlardaki kurallar neden uygulanmıyor diye? bu ligde hakkı yenmiş takım ve takımlar var onların camiaları var bunlara hakları iade ediliyor mu diye? ben duymadım... ama pişkin pişkin köşelerinde tetikçilik yapmaya veya bilmediği konularda yazmaya devam ediyorlar.

    6 haziran 2014 tarihli yazısında, henüz durumu belli olmayan dernek ve bilet satışı konusunda daha sonuçlanmamış bir konuyu galatasaray'ın üstüne bir borç olarak göstermiş. asy'den tt arena'ya geçişimiz için devletin kasasına giren parayı gözardı ederek devlet kıyağı diyor ama merak ediyorum devletin yeni onlarca şehre yaptırdığı stad için bunu söyleyebilmiş mi? mahkemece temiz bir süreç olarak onaylanan sermaye artırımı sürecini "buna izin verenler 2 yıldır soruşturulur ama hiçbir şey çıkmaz" diyerek eleştirmiş. acaba hangi kanuna/kurala göre bu süreci suç olarak görüyor bu arkadaş onu da merak ediyorum.

    --- alıntı ---
    medeni ve hukukun gerçekten işlediği; ‘herkes için adalet’in olduğu bir ülkede asla olmayacak şeyler g.saray için uygulanır. bürokraside; emniyette; medyada; iş dünyasında en kuvvetli takım g.saray’dır. çok sevilen ifadeyle yeni türkiye’nin yeni devleti’nde en büyük cim bom’dur.
    --- alıntı ---

    halbuki yeni türkiye'nin yeni devletinde milyonları, milyarları cebe indiren ve indirmeye devam eden adamlar galatasaray başkanları değil. senin tasmanı da tutan şahıslardır. eski bjk'li şimdinin kasımpaşalısı cinerlerdir. dev projelerin ihalelerini alan nihat özdemir'ler, ay'lar ay'in akrabası faruk yalçın'lar, ömer temelli'lerdir. sen kimi kandırıyorsun?

    stada sponsor olan tt'ye atıfta bulunarak devlet kurumları fb'ye sponsor olmaz galatasaray'a sponspor olur demiş. tt olmasa vodafone olurdu başka bişey olurdu bizim için farketmez ama şunu bilmen lazım ki tt ve thy aynı zamanda fb'nin de sponsorudur. bu konu tamamen piyasa şartları ve tercih meselesi sırf bu cümlen bile içinin ne kadar nefretle kaplandığı yalan yanlış yazılar yazdığının göstergesi.

    bir de geçmiş çok temiz adamlarmış gibi yalan yanlış bilgilerle suç olmayanı suç göstererek akılları sıra doğrucu davut olacaklar. merak etmeyin bizler sizin kim olduğunuzu 3 temmuzdan beri çok iyi biliyoruz. hepiniz bu pislik yapının dişlilerisiniz. maşallah derileriniz de çok kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın