resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5110
    açık açık durum değerlendirmesi yapan başkan. akbaba gibi yine toplanmış herkes başına. adam ne dedi mancini ile devam edicez ancak olur da bütçe ve transferi yeterli görmezse ayrılırız. adamın planı var önceden olan şeyler gibi sezon başladıktan 3-5 hafta sonra transfer dönemi kötü geçti vs diye ağlamasın teknik direktör diye ön hazırlık yapıyor bu bile taraftara kötü geliyor. fatih terim'i gönderme operasyonu gibiymiş deniyor bir de. çok sevilen terim yabancı sınırını bile bile lades diyip milli takımda işe yaramaz dediği adamları oynatır asıl olan galatasaray diyip tüpçüyle el sıkışıyor ve hala taraftarımız onu savunuyor garip.

    şimdi bu başkana laf eden insanları merak ediyorum. 3 senedir başka 2 şampiyonluk 1cl çeyrek final 1 .tur. 1 türkiye kupası 2 süper kupa kazandırmış. hep takımın arkasında durmuş bir adam. buna rağmen laf ediyorsanız adnan polat gelsin de kına yakın. pino culio stancu' da alınır rahatlarsınız iyice. bu sezon şampiyon olamamanın tek nedeni fatih terimin sezona başlarken tek transfer yapması chedjou'yu alıp 1 türk almaması. bile bile lades dedirtip ilk 6 haftada 10 puan fark yedirtti takıma. aynı durum da terim yerine mancini olsa ilk 6 haftada ligde sadece galibiyet alıp 4 beraberlik alsa dibe otursa + bir de real'den evinde 6 yese neler olurdu acaba ünal aysal gönderse burada herkes süper en iyisi oldu derdi eminim. bir olaya bakarken objektif bakmak lazım tarafıda görmek gerek.

    son olarak başkanı tek eleştircek nokta finansal fair play varken sözleşmeleri fazla şişirmek. onun dışında yönetici olarak 3 yılda çok büyük başarı elde ettirdi bu takıma. 2000 yılından beri böyle bir başarı görmedik. umarım başkan aynı şekilde devam eder. mancini'ye bütçe ve durumu bildirip karar aldırır. kalırsa iyi olur kalmazsa da yeni teknik direktör gelir. sezon kampı başlamadan önce yapılması çok büyük yarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın