• 82
    ne kadar boş, değersiz ve eyyamcı bir millet olduğumuzu belgeleyen girişim. sanatçı bazında destek ise bu işin ne kadar iğrençleştiğinin kanıtıdır. şunu samimiyetimle söylüyorum. fenerbahçe'nin yaşamış olduğu 3 temmuz sürecinden sonra, normal bir taraftarın düşünmesi gerektiği üzere ben de fenerbahçeli olsam şike suçlaması ile karşı karşıya kalmış takımım bunları hak etmiyor der, bu işin olmaması için aklımda senaryolar kurardım. ancak bu olayı asla kulübümün başkanı, yöneticisi üzerinden genellemezdim. kişiler için asla suçsuzdur diyemezdim.

    fenerbahçeli kafasında olamadığım için bunu onlar nasıl düşünüyor, diye lafı uzatmayacağım. ama e akıl sahibi sanatçılar, e koç grubu güdümünde üç kuruş para, vs. için mazlum rolü ile sözüm ona demokratik hak arayanlar, onca tapeden kaçına vakıfsınız? adalet kavramına azıcık inancınız varsa tüm mahkemelerden şike yaptığına dair bir kanaat çıkan kişilerin neden baştan yargılanmasını istersiniz?

    her şeyi geçtim de bugün hukuku defalarca çiğnemiş bir adam için hukuksuzluk senaryolarında alet oluyorsunuz ey sözde sanatçılar. diğerleri değil de cem yılmaz'ı mizah anlayışından ziyade olayları farklı anlamlandırması yüzünden severdim; ancak onun da algısı bir yere kadarmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın