resim
Gökhan Töre
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 500
    hakkındaki haber yalandır.

    1) gökhan töre 17 yaşından sonra sadece 1 sene oynadığı almanya'da ne hikmetse 3 milyon türk içinde husumet çıkarmak için diğer iki ünlü türk futbolcusunu bulmuş? 3'ü de farklı şehirlerde yaşıyor olmasın rağmen? gökhan töre hakan'la hiç oynamamış, ömer'le sadece 25 dakika karşılıklı oynamış.

    2) bahsedilen üçlü en son ekim 2013'te istanbul'da bir milli takım kampına beraber katılmışlar. yani bu olay en az 8 aydır örtbas edilmiş? fatih terim "aman canım olur böyle şeyler. hangimiz silah çekip başkalarının ağzına sokmuyoruz ki?" demiş? gökhan'ı hala milli takıma çağırmaya devam etmiş?

    3) olay geniş çevrelerce biliniyor olmasına rağmen en basit antrenman tartışmalarını bile haber yapan türk spor medyası "aman canım buradan haber çıkmaz." demiş? haberi yapmak 8 ay sonra akıllarına gelmiş?

    4) ağızlarına silah sokulan oyuncular hiç rest çekmemiş, "bu adamın olduğu yere bir daha gelmeyiz." dememiş? bu olayı hiçbir medya kuruluşuna anlatmamış? kuzu kuzu milli takıma gelmeye devam etmişler?

    5) kasımpaşaspor kemerburgaz tesisleri'ndeki milli takım kampı, futbolcuların tanıdık-akrabalarının rahatça gezebildiği bir ortamdır? bu tanıdıklar bellerinde silahlarla futbolcuların odalarına kadar çıkabilirler? kimse de çıkıp "sen ne yapıyorsun?" demez?

    şu 5 ihtimalin bir araya gelip böyle bir habere konu olacağına inanmıyorsunuzdur sanırım. eğer inanıyorsanız size bir süre türk spor medyasını takip etmeyi yasaklıyorum. bir süre şurada takılın:

    http://scholar.google.com.tr

    edit: bu entry'de asıl amaçlanan medyanın nasıl üfürükten haber salladığını göstermektir. gökhan töre'nin aklanması ise bu entry'nin bir yan etkisidir. gökhan'ın maradona olmasıyla alakası yok. bu haber "mustafa sarp milli takım kampında undead summon edip takım arkadaşlarını yedi." başlıklı bir haberle alakalı da yazılabilirdi. yine entry'nin asıl ilgisi haberin kendisiyle olurdu, mustafa da entry'le beraber aklanırdı. sonuçta mustafa sarp da bir maradona değil.

    bar olayında ise gökhan töre sonuna kadar haksızdır. yaptığı bir disiplinsizlik örneğidir. onu da geçtim seçtikleri mekanlar akıl alır gibi değil. bir mecidiyeköylü olarak esentepe'nin, şişli'nin club ortamlarını az çok biliyorum. içerde 3-5 günde bir kavga çıkar, senede birkaç kere de mekan kurşunlanır falan. yani olay tesadüf değil, siz beşiktaşlıların bu tip olaylar oralarda 1000 yılda bir oluyormuş da gökhan töre denk gelmiş gibi anlatmalarına bakmayın. bu mekanlarda takılıyorsan dayak da yiyebilirsin, mermi de sekebilir. maç başı ücretle oynayan bir insanın buralara gidip sağlığını tehlikeye atmasını ancak iq azlığıyla açıklayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın